Cara Nikolaja II 38, Vračar, Beograd

Master ključevi – „magični“ ključevi koji mogu otvoriti mnoga vrata

Nervira Vas da sa sobom nosite čitav svežanj ključeva? Ili da trošite vreme dok tražite odgovarajući ključ? Onda je master ključ pravo rešenje za Vas! Master ključ omogućava da pomoću jednog ključa možete otključavati veći broj brava.
Ovaj sistem idealan je za firme, ili ulazna vrata i zajedničke prostorije stambenih zgrada. Na našem tržištu dostupno je nekoliko tipova master ključeva.

master ključevi
master ključevi

1. Sistem istog ključa

Ovaj master sistem (master ključ) omogućava otključavanje većeg broja brava. Prema mom dosadašnjem iskustvu, za ovaj tip brava se najčešće opredeljuju osobe koje žele da jednim ključem otključavaju svoj stan, kapiju, garažu, kao i osobe koje imaju male porodične firme pa žele da imaju jedan ključ koji bi otključavao brave svih poslovnih prostorija.

2. Sistem centralnog cilindra

Sistem centralnog cilindra je idealan za stambene zgrade i hotele. Ovakav master ključ može da omogući otključavanje ulaznih vrata i zajedničikh prostorija. Ali, ovaj ključ je jedinstven za svaki stan, odnosno, istim ključem moguće je otključati zajedničke prostorije, ali ne i tuđi stan, ili poštansko sanduče.

3.Sistem generalnog master ključa

Ovaj tip master ključa je odličan izbor za veće kompanije ili javne zgrade. Naime, u ovom sistemu postoji jedan ključ koji može otključavati sve brave, ali i ključevi koji dozvoljavaju otključavanje samo određenih prostorija. Na taj način se omogućava ogrničen pristup pojedinim prostorijama. Sistem generalnog master ključa pruža veliki broj mogućnosti i kombinovanja.

4. Građevinski sistem zaključavanja

Kao što sam naziv kaže, ovaj sistem je našao odličnu primenu u građevinarstvu. Građevinski sistem zaključavanja omogućava izvođaču radova pristup svim prostorijama tokom izgradnje. Međutim, nakon završetka radova, ubacivanjem specijalnog ključa, poništava se prethodna kombinacija. Na taj način se onemogućava otključavanje prethodnih ključeva.
Sistem master ključa je veoma praktično rešenje za sve one koji imaju potrebu da koriste više brava. A to je gotovo svako. Zbog toga, pravilnim izborom određenog tipa master ključa moći ćete da bolje organizujete sistem zaključavanja.
Master ključ, naravno, ima i svoje mane. Jer, ukoliko ga neko ukrade, možete da dođete u situaciju da provalnik ima pristup većem broju prostorija. Zbog toga je izuzetno važno voditi računa da ne izgubite svoj master ključ i da u svakom trenutku znate gde se nalazi.

Prepustite ugradnju master sistema pouzdanim bravarima

Bravarska radnja u Beogradu, Mastercode, bavi se ugradnjom svih tipova master sistema. Profesionalni tim će u najkraćem mogućem roku obaviti ugradnju ovog sistema, koji je našao veliku primenu u zaštiti stambenog, ali i poslovnog prostora. Na usluzi smo Vam 24h svakog dana!