Cara Nikolaja II 38, Vračar, Beograd

Najsavremenije sigurnosne brave stvorene u 2017. godini

Godina 2017. je za nama, ali se još uvek sumiraju utisci prethodne godine. U skladu sa tim, mi izdvajamo koje su to sigurnosne brave napravile mini revoluciju u pogledu podizanja stepena bezbednosti različitih objekata. Ove najsavremenije  brave više ne uključuju postojanje ključa. Za njihovo otključavanje nisu potrebni ključevi, već se ove brave zaključavaju i otključavaju pomoću šifri.

August Smart Lock Pro 3rd Generation

Ovaj model je sinonim za sigurnosne brave najnovije generacije! Uz moderan dizajn, August Smart Lock Pro 3rd Generation savršeno se ukapa sa modernim i masivnim vratima. Ljubitelji savremenog dizajna koji vode računa o sigurnosti svog stambenog i poslovnog prostora složili su se da je ovo odličan izbor. Prednost ove sigurnosne brave u odnosu na klasičnu je u tome što se može otključavati pomoću mobilnog telefona! Naime, vlasnik uz bravu dobija šifru koju unosi u mobilnu aplikaciju. Približavanjem telefona bravi, ona se automatski otključava i zaključava. Takođe, ovaj model brave može se automatski zaključavati. Tako nikada nećete doći u situaciju da brinete da li ste ste zaključali vrata.

Osim toga, Vi možete omogućiti otključavanje brave i drugim osobama. A stizaće Vam obaveštenje svaki put kada neko otključa vrata.

Friday Smart Lock

Za sve one koje nošenje ključeva opterećuje, moderne sigurnosne brave su sjajno rešenje! Jedan od ovakvih modela je i Frday Smart Lock. Ovaj tip sigurnosne brave se otključava uz pomoć pametnog telefona. Kao i u slučaju August Smart Lock Pro 3rd Generation, za zaključavanje i otključavanje je potreban samo telefon, bluetooth, ili wi-fi mreža. Za aktivaciju brave potrebno je instalirati posebnu aplikaciju. Uz pomoć nje moguće je otključavati i zaključavati vrata, ali i omogućavati i onemogućavati pristup drugim osobama. Takođe, stizaće Vam obaveštanja kada bilo ko otključa vrata.

Razlika u odnosu na prethodni model je u dizajnu sigurnosne brave. Friday Smart Lock ima obim od oko 7 cm. Njena veličina je upravo prednost u odnosu na ostale moderne sigurnosne brave. Oni koji vole minimalizam, sigurno će se oduševiti dizajnom i veličinom.

Kwikset Premis

Želite savremenu bravu sa touchscreen ekranom? Kwikset Premis je sajajan izbor! Ovaj model sigurnosne brave omogućava otključavanje na tri načina: kucanjem šifre na ekranu sigurnosne brave, otključavanje glasom ili prepoznavanjem telefona pomoću senzora. Povezivanje brave sa tekefonom istovremeno omogućava da pratite ko je sve ulazio u kuću, ili firmu. Na taj način moći ćete da znate kada su deca došla iz škole, ili kada je koji zaposleni stigao.

Kako kupiti ove sigurnosne brave

Ove savremene brave još uvek nisu dostupne u radnjama u Srbiji. Međutim, one se mogu nabaviti poručivanjem sa Amazon-a, ili neke druge globalne internet prodavnice. Što se tiče cene, ona zavisi od modela, kao i kakve sve opcije želite da aktivirate. Ali, sama aplikacija za upravljanje bravom je besplatna. Takođe, na Internetu su dostupni tutorijali koji detaljno objašnjavaju na koji način aktivirati bravu i kako njome upravljati. I zato, ako želite da imate najsavremeniji model sigurnosne brave, jedan od ovih modela će biti sigurno dobar izbor za Vas!